Ryhmille ja yrityksille

Astrum Keskus tarjoaa paljon muuta majoituksen lisäksi.

Järjestä pikkujoulut, yritysjuhlat, koulutustilaisuudet tai seminaarit meillä. Saman katon alta monipuoliset aktiviteetit, majoitus ja tarjoilut budjettiisi sopivin hinnoin. Bilebändi ja pokeria tai yksityisesitys Teatteri Provinssista! Keilahallissamme vietät yksityistilaisuutena unohtumattomat pikkujoulut tai yritysjuhlat! Tervetuloa esittelykierrokselle tutustumaan tiloihimme.

Tiedustele tarjouksia

Tarjoamme erikoishinnat ja laskutusmahdollisuuden usein majoitusta käyttäville yrityksille kuten myös ryhmille.

Pystymme tarjoamaan kätevästi varauskoodin, jolloin voitte itse tehdä varauksen kotisivuiltamme haluamallenne ajankohdalle. Laskutusasiakkaanamme majoitusta ei tarvitse maksaa varausta tehdessä vaan lähetämme laskun.

Pystymme järjestämään aamupalan, lounaan, välipalan, päivällisen ja iltapalan. Lisäksi tarjoamme käyttöön tiloja tarpeen mukaan esim. urheiluryhmien huoltotiimille kuten myös saunakokoustilan. Etsitkö tilaa treenileirille tai TyHy-päivään? Astrum Keskuksesta löytyy erilaisia tiloja kuten suuri kuntosali, voimistelutiloja sekä hieroja ja osteopaatti. HUOM! Majoituksen hintaan sisältyy aina Hanhivaaran liikuntakeskuksen kuntosalin, ryhmäliikuntatuntien ja saunojen vapaa käyttö.

Meiltä löytyy huoneita, joihin on mahdollista majoittaa 4 henkilöä. Nämä huoneet on mahdollista varata vain sähköpostitse tai puhelimitse.

Paikoitusta on tarjolla myös isoille kuljetusvälineille, rekka-autoille ja linja-autoille. Alueella on Securitaksen kiertävä valvontapalvelu. Paikoitusalueelta löytyy myös kaksi sähköauton latauspistettä.

Jos tarvitset kokoustilaa, isompaa tai pienempää vierailusi ajaksi, tiedustele sopivia vaihtoehtoja!

Muistathan, että kuitin majoituksesta saat itse tulostettua varausvahvistuksen alaosasta linkkiä klikkaamalla.

Tervetuloa Hotelli Saloraan!