Tuliko sinulle kysyttävää? Kerromme mielellämme lisää!

Haluatko lisätietoa majoituksesta ja palveluistamme? Oletko kiinnostunut järjestämään tilaisuuden? Ota meihin yhteyttä niin kerromme lisää!

  Varsinaista vastaanottoa ei ole, jossa tarvitsee kirjautua sisään tai ulos. Hanhivaaran liikuntakeskuksen henkilökunta kuitenkin auttaa paikan päällä aukioloaikojensa puitteissa. Heidän kautta voit myös varata huoneen tai pidentää varausta ja saat apua esim. ovikoodeja koskevissa kysymyksissä. Hotel Saloran henkilökunta on paikalla tavallisesti arkisin 8.00-16.00.
  Hanhivaaran liikuntakeskus on avoinna kesäaikojen ulkopuolella tavallisesti
  Ma-To klo 9-20
  Pe-La klo 9-22
  Su 12-16
  HUOM! Hanhivaaran aikatauluissa tapahtuu muutoksia, joista Hotel Salora ei vastaa, joten muistathan aina tarkistaa etukäteen!

  Voi hallinnoida varaustasi ”Hallinnoi varaustasi” painikkeesta. Painike sijaitsee mustassa yläpalkissa oikealla. Kirjaudu joko varausnumerolla tai sähköpostiosoitteellasi. HUOM! Ainoastaa kotisivivujen kautta tehtyjä varuksia voi hallinnoida tätä kautta. Voit myös peruuttaa varauksesi. Ilmoitathan meille sähköpostitse tai ota yhteyttä puhelimitse jos sinulla on ongelmia peruuttaa varaus kotisivujen kautta niin autamme!

   

   

  Rahat palautetaan haluamallesi tilille ja tässä menee muutamia päiviä.

  Sisäänkirjautuminen on klo 15.00 alkaen.
  Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme arkisin kello 8.00-16.00 välillä niin pyrimme mahdollistamaan tämän. Aikainen sisäänkirjautuminen riippuu saatavuudesta.

  Uloskirjautuminen on klo 12.00, jolloin ovikoodit lakkaavat toimimasta. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme arkisin kello 8.00-16.00 välillä niin pyrimme mahdollistamaan tämän. Myöhäinen uloskirjautuminen riippuu saatavuudesta.

  Joskus saatamme joutua vaihtamaan jo varatun huoneen toiseen, jolloin sähköpostilla ja/tai tekstiviestillä lähtee vieraallemme uusi viesti, josta löytyy huoneen numero ja ovikoodi. Uusin viesti on tällöin aina voimassa oleva.

  Alaikäinen saa yöpyä Hotelli Salorassa edellyttäen, että hänen seurassaan on vähintään yksi täysi-ikäinen vastuuhenkilö.

  Matkatavaroita ei valitettavasti voi säilyttää hotellissa ennen ovikoodin voimaantuloa eikä varauksen päättymisen jälkeen. Ryhmä- ja yritysvarauksissa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme arkisin 8.00-16.00 niin voimme mahdollisesti auttaa asiassa.

  Huoneen numero tulee 24 h ennen varauksen alkua majoittujan ilmoittamaan sähköpostiin ja vielä uudestaan 8 h ennen varauksen alkua majoittujan ilmoittamaan puhelinnumeroon. Huomioithan, että jos varaus on tehty Booking.comin kautta voit saada huonetiedot vain jos myös Hotel Salora on vahvistanut varauksen.

  Jos sähköposti tai puhelinnumero on ilmoitettu väärin, ei tietoa ole voitu lähettää eteenpäin.  Jos Hanhivaaran liikuntakeskus on saapuessasi avoinna, saat huoneen ovikoodin paikan päältä myös heiltä! Muussa tapauksessa ota yhteyttä asiakaspalveluun numerossa 00358 44 777 3999. HUOM! Kello 16.00 jälkeen arkisin ja viikonloppuisin päivystyspalvelumme auttaa. Voit joutua odottamaan linjalla tai jättää takaisinsoittopyynnön.

  Jos ovikoodisi ei toimi, kyseessä on yleensä liian nopeasti syötetty koodi tai väärinkäsitys, kuten esim. varaus väärälle päivälle,  liian aikainen tulo tai liian myöhäinen lähtö. Tarkista ensin vahvistuksestasi, että tiedot ovat oikein ja että sinulle on myönnetty kuudinumeroinen ovikoodi. Kokeile sen jälkeen syöttää koodi rauhallisesti laitteeseen.

  Ota yhteyttä asiakaspalveluumme jos ongelma jatkuu, puh +358 44 777 3999. Jos Hanhivaaran liikuntakeskus on avoinna, saat ovikoodin myös heidän henkilökunnaltaan. HUOM! Joskus asiakaspalvelussamme voi olla ruuhkaa, joten varaudu tässä tapauksessa odottamaan linjalla. Asiakaspalvelustamme soitetaan myös takaisin!

  Kaikille hotelli Saloran vieraille on maksuton sisäänpääsy Hanhivaaran liikuntakeskuksen kuntosalille, ryhmäliikuntatunneille sekä heidän saunoihinsa. Saunat sijaitsevat miesten ja naisten pukuhuoneissa. Lokerikoissa ei ole lukkoja. Lukon voi ostaa liikuntakeskuksesta. Sisäkautta voi kävellä suoraan saunatiloihin. Hotelli Salora ei vastaan Hanhivaaran liikuntakeskuksen aikatauluista, joten aikataulujen tarkistaminen on vieraidemme vastuulla. Tavallisesti saunat ovat päällä päivittäin kello 21.00 saakka. Nousseet sähkönhinnat tulevat todennäköisesti tekemään muutoksia aukioloaikoihin, joten muistathan tarkistaa aikataulut etukäteen jos saunan käyttö on sinulle tärkeää! Hanhivaaran liikuntakeskuks on oma yrityksensä, eikä Hotelli Salora ilmoita muutoksista heidän palveluissaan tai aikatauluissaan, vaan tämä on vieraidemme vastuulla.

  Huoneen siivous suoritetaan varauksen päätyttyä. Jos kyseessä on pitempiaikainen varaus, huone siivotaan myös joka viides päivä.

  Hotel Saloran huoneet ovat savuttomia.

  Tupakointi on kielletty huoneissa ja muissa hotellin tiloissa. Tupakointi aiLS