Tuliko sinulle kysyttävää? Kerromme mielellämme lisää!

Haluatko lisätietoa majoituksesta ja palveluistamme? Oletko kiinnostunut järjestämään tilaisuuden? Ota meihin yhteyttä niin kerromme lisää!

  Varsinaista vastaanottoa ei ole, jossa tarvitsee kirjautua sisään tai ulos. Keilaviihdekeskus Rata 57:n henkilökunta kuitenkin auttaa paikan päällä aukioloaikojensa puitteissa. Heidän kauttansa voit myös varata huoneen tai pidentää varausta ja saat apua esim. ovikoodeja koskevissa kysymyksissä. Hotel Saloran henkilökunta on paikalla tavallisesti arkisin 9.00-16.00.
  Rata 57 aukioloajat tavallisesti ovat

  Ma       klo 10.00-20.00
  Ti         klo   7.30-20.00
  Pe       klo    7.30-22.00
  La       klo  12.00-22.00
  Su             Suljettu
  HUOM! Hotel Salora EI VASTAA Rata 57:n aikatauluissa tapahtuvista muutoksista! Vieraiden vastuulla on tarkistaa aikataulut!

  Voi hallinnoida varaustasi ”Hallinnoi varaustasi” painikkeesta. Painike sijaitsee mustassa yläpalkissa oikealla. Kirjaudu joko varausnumerolla tai sähköpostiosoitteellasi. HUOM! Ainoastaan kotisivujen kautta tehtyjä varuksia voi hallinnoida tätä kautta. Voit myös peruuttaa varauksesi. Ilmoitathan meille sähköpostitse tai ota yhteyttä puhelimitse jos sinulla on ongelmia peruuttaa varaus kotisivujen kautta niin autamme!

   

   

  Rahan palautus tapahtuu automaattisesti kotisivujen tai booking kautta peruutettaessa luottokorttinyrityksen puolesta. Hotel Salora ei vastaa näistä peruutuksista. Rahojen palautukseen menee tavallisesti 2-5 päivää. Pyhäpäivät viivästyttävät palautusta.

  Sisäänkirjautuminen on klo 15.00 alkaen.
  Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme arkisin kello 9.00-16.00 välillä niin pyrimme mahdollistamaan tämän. Aikainen sisäänkirjautuminen riippuu saatavuudesta.

  Uloskirjautuminen on klo 12.00, jolloin ovikoodit lakkaavat toimimasta. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme arkisin kello 9.00-16.00 välillä niin pyrimme mahdollistamaan tämän. Myöhäinen uloskirjautuminen riippuu saatavuudesta.

  Joskus saatamme joutua vaihtamaan jo varatun huoneen toiseen, jolloin sähköpostilla ja/tai tekstiviestillä lähtee vieraallemme uusi viesti, josta löytyy huoneen numero ja ovikoodi. Uusin viesti on tällöin aina voimassa oleva.

  Alaikäinen saa yöpyä Hotelli Salorassa edellyttäen, että hänen seurassaan on vähintään yksi täysi-ikäinen vastuuhenkilö.

  Matkatavaroita ei valitettavasti voi säilyttää hotellissa ennen ovikoodin voimaantuloa eikä varauksen päättymisen jälkeen. Ryhmä- ja yritysvarauksissa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme arkisin 9.00-16.00 niin voimme mahdollisesti auttaa asiassa.

  Huoneen numero tulee päivää ennen sisäänkirjautumista eli  varauksen alkua majoittujan ilmoittamaan sähköpostiin ja vielä uudestaan sisäänkirjatumispäivän aamuna majoittujan ilmoittamaan puhelinnumeroon. Huomioithan, että jos varaus on tehty Booking.comin kautta voit saada huonetiedot vain jos myös Hotel Salora on vahvistanut varauksen.

  Jos sähköposti tai puhelinnumero on ilmoitettu väärin, ei tietoa ole voitu lähettää eteenpäin.  Jos keilahviihdekeskus Rata 57 on avoinna saapuessasi  saat huoneen ovikoodin  tarvittaessa myös heiltä! Muussa tapauksessa ota yhteyttä asiakaspalveluun numerossa 00358 44 777 3999. HUOM! Kello 16.00 jälkeen arkisin ja viikonloppuisin päivystyspalvelumme auttaa. Voit joutua odottamaan linjalla tai jättää takaisinsoittopyynnön.

  Jos ovikoodisi ei toimi, kyseessä on yleensä liian nopeasti syötetty koodi tai väärinkäsitys, kuten esim. varaus väärälle päivälle,  liian aikainen tulo tai liian myöhäinen lähtö. Tarkista ensin vahvistuksestasi, että tiedot ovat oikein ja että sinulle on myönnetty kuudinumeroinen ovikoodi. Kokeile sen jälkeen syöttää koodi rauhallisesti laitteeseen. Koodinäppäimistöön ei tarvitse painaa mitään muuta kuin kuusinumeroinen ovikoodi.

  Ota yhteyttä asiakaspalveluumme jos ongelma jatkuu, puh +358 44 777 3999. Jos Keilaviihdekeskus Rata 57 on avoinna saat ovikoodin myös heidän henkilökunnaltaan. HUOM! Joskus asiakaspalvelussamme voi olla ruuhkaa, joten varaudu tässä tapauksessa odottamaan linjalla.

  Kaikille hotelli Saloran vieraille on maksuton sisäänpääsy Hanhivaaran liikuntakeskuksen kuntosalille sekä heidän saunoihinsa. Saunat sijaitsevat miesten ja naisten pukuhuoneissa. Lokerikoissa ei ole lukkoja. Lukon voi ostaa liikuntakeskuksesta. Sisäkautta voi kävellä suoraan saunatiloihin. Hotelli Salora ei vastaan Hanhivaaran liikuntakeskuksen aikatauluista, joten aikataulujen tarkistaminen on vieraidemme vastuulla. Tavallisesti saunat ovat päällä päivittäin kello 21.00 saakka. Nousseet sähkönhinnat tulevat todennäköisesti tekemään muutoksia aukioloaikoihin, joten muistathan tarkistaa aikataulut etukäteen jos saunan käyttö on sinulle tärkeää! Hanhivaaran liikuntakeskuks on oma yrityksensä, eikä Hotelli Salora ilmoita muutoksista heidän palveluissaan tai aikatauluissaan, vaan tämä on vieraidemme vastuulla.

  Säilytämme huoneista löydettyjä tavaroita kahden kuukauden verran. Hotel Salora ei lähetä tavaroita takaisin vaan ne on noudettava itse. Valitettavasti meillä ei ole resursseja lähettää unohdettuja tavaroita.