Aamupala

Aamupala tarjoillaan keilaviihdekeskus Rata 57:n kahviossa tiistaista perjantaihin kello 7.30-9.00.

Kesän aamupalan aikataulut ovat seuraavat:

Aamupalaa ei tarjoilla 21.6.-1.7. Kahvila on suljettuna.
2.-19.7 aamupala tarjoillaan tiistaista perjantaihin 7.30-9.00. Poikkeuksena 6.7 Lauantai, jolloin aamupala on tarjolla 9.00-10.30.
20.7.-5.8. aamupalaa ei tarjoilla. 

Aamupala ei sisälly automaattisesti huoneen hintaan. Jos aamupalaa ei ole tarjolla, ei sitä voi myöskään valita. Aamupala on näkyvillä omassa osiossa ja se valitaan erikseen, jos sen haluaa. Myös booking.com-sivustolla tarjolla on majoitus ilman aamupalaa tai aamupalan kanssa. Aamupala ei siis sisälly automaattisesti huoneen hintaan. Aamupalan hinta on 10,00 euroa per henkilö. Aamupalaa ei tarjoilla pyhäpäivinä! Kesäaikana aamupalan aikatauluissa on muutoksia ja aamupala on tarjolla ainoastaan, kun se on mahdollista erikseen valita joko kotisivuiltamme tai booking.com-sivustolta.

Aamupala käsittää mm. kahvin, teen, mehun, leikkeleitä, juustoa, kasviksia, jogurttia, puuroa, kananmunia, croissantteja ja/tai  karjalanpiirakoita, lajitelman leipiä, musliä, hilloa.

Aamupala voidaan toimittaa aamupalapussina mahdollisuuksien mukaan. Tiedustele ryhmävarauksissa aamupalaa myös viikonloppuisin. Otathan näissä tapauksissa suoraan yhteyttä asiakaspalveluumme arkisin 9.00-16.00 välillä.

Ilmoitathan meille erikoisruokavalioista etukäteen!

Ota yhteyttä


Klo 16 jälkeen asiakaspalvelun puhelin auttaa ainoastaan ongelmatilanteissa.
Keilahallin kahvilan henkilökunta auttaa paikan päällä aukioloaikojensa puitteissa.