Aamupala

 

Aamupala tarjoillaan keilaviihdekeskus Rata 57:n kahviossa tiistaista perjantaihin kello 7.30-9.00. HUOM! 20.4 lauantaina aamupala tarjoillaan poikkeuksellisesti 9.30-11.00!
Aamupala ei sisälly automaattisesti huoneen hintaan. Jos aamupala on tarjolla, se on valittava erikseen varaukseen. Aamupalan hinta on 10,00 euroa per henkilö. Rata 57:n kesäaikataulujen vuoksi aamupalaa ei tarjoilla normaalin aikataulun mukaisesti.

Aamupala käsittää mm. kahvin, teen, mehun, leikkeleitä, juustoa, kasviksia, jogurttia, puuroa, kananmunia, croissantteja ja/tai  karjalanpiirakoita, lajitelman leipiä, musliä, hilloa.

Aamupala on mahdollista ostaa erikseen myös paikan päältä. Aamupalan hinta on 10,00 euroa per henkilö. Aamupala ei sisälly huoneen hintaan vaan se valitaan majoitukseen niin halutessa varaussivustolla. Aamupala voidaan toimittaa aamupalapussina mahdollisuuksien mukaan. Tiedustele ryhmävarauksissa aamupalaa myös viikonloppuisin. Otathan näissä tapauksissa suoraan yhteyttä asiakaspalveluumme  arkisin 9.00-16.00 välillä. Aamupala ei sisälly automaattisesta majoituksen hintaan vaan sen voi lisätä halutessa lisäpalveluna varauksen tekovaiheessa.

Ilmoitathan meille erikoisruokavalioista etukäteen!

Ota yhteyttä


Klo 16 jälkeen asiakaspalvelun puhelin auttaa ainoastaan ongelmatilanteissa.
Keilahallin kahvilan henkilökunta auttaa paikan päällä aukioloaikojensa puitteissa.